Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Juliaus Juzeliūno gatvė Vilniuje

Juliaus Juzeliūno gatvė


Vieta: Fabijoniškių seniūnija
Gatvės kategorija: D2 (pagalbinė gatvė)
Pašto kodas: 07100
Pašto skyrius: Vilniaus 29-asis paštas (adresas: Ateities g. 91)
Gatvės ilgis: apie 300 metrų
Namų (adresų) skaičius: 12
Koordinatės: 54.728742, 25.24295




Padidinti žemėlapį


Juliaus Juzeliūno gatvės vaizdas iš aukštai


Juliaus Juzeliūno g. arba apylinkių nuotrauka:

Juliaus Juzeliūno gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Gatvės pavadinimo reikšmė


Julius Juzeliūnas (1916 - 2001) – kompozitorius, vargonininkas, chorvedys, pedagogas, mokslininkas – humanitarinių mokslų (muzikologijos) habilituotas daktaras.
Išsamiau...

Kita informacija


Juliaus Juzeliūno gatvė yra Fabijoniškėse, Vilniaus miesto šiaurės vakarinėje dalyje. Ribojasi su Fabijoniškių ir Kaimelio gatvėmis. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 5 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos 2-3 km (Pašilaičiuose, Vakarinė g.). Artimiausios kaimyninės seniūnijos yra Pašilaičiai (už 100 m ties Ukmergės gatve) ir Šeškinė (už 600 m ties Ukmergės gatve).

Iš viso gatvėje yra 12 namų (adresų). Namų su lyginiais numeriais yra 5, nelyginiais – 7. Mažiausias namo numeris yra 6, didžiausias – 37. Adresų su raidėm yra 1 (23A).

Netoli gatvės yra prekybos centrai Mandarinas (Ateities g. 91), Maxima XX (Ukmergės g. 282), Norfa XL (Ateities g. 48). Taip pat apylinkėse yra Biblijos kelias (Kaimelio g. 31A), Impuls (Fabijoniškių g. 97A), Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centras (Ateities g. 44), Epalete (Fabijoniškių g. 90), Vilniaus Centrinė ūkininkų turgavietė (Ukmergės g. 259A), Vis-A-Vis (kavinė), Jammi (užkandinė, Ukmergės g. 259A), Centrinė gėrimų išparduotuvė, Pizza Express (picerija, Fabijoniškių g. 75A), R. Žilinskienės (veterinarija), A5 (viešbutis, Fabijoniškių g. 6), Autovytaras Mitsubishi (P. Žadeikos g. 1B), Statoil „Ukmergės“ (degalinė, P. Žadeikos g. 1A), Eurovaistinė Drive.

Artimiausios viešojo transporto stotelės yra Kaimelio žiedas (Fabijoniškių g., autobusai: 10, 48) ir Jurgio Baltrušaičio (Ukmergės g., autobusai: 3G, 5, 24, 52, 87).

Tai yra apie 300 metrų ilgio iš pietryčių į šiaurės vakarus vedanti D2 kategorijos gatvė. Šiai kategorijai priskiriamos pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų.

Yra bent du nemokamo bevielio interneto (Wifi) viešos prieigos taškai, pvz., Ukmergės g. 282 (Maxima, CanCan pizza, restoranas) ir P. Žadeikos g. 1A (Statoil Ukmergės, degalinė).

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 176 m. Tai gana aukšta Vilniaus vieta, 71 % gatvių yra žemiau.

Gatvės pavadinimo suteikimo data: 2006-10-25 (Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimas Nr. 1-1382)

Artimiausios kitos gatvės


Gretimos gatvės netoli Juliaus Juzeliūno g. Paspaudę paveiksliuką kairėje, pamatysite vietą žemėlapyje.

Kaimelio gatvė Kaimelio g.
Ateities gatvė Ateities g.
Fabijoniškių gatvė Fabijoniškių g.
Ukmergės gatvė Ukmergės g.
P. Žadeikos gatvė P. Žadeikos g.

Laisvės prospektas Laisvės pr.
Salomėjos Nėries gatvė Salomėjos Nėries g.
Jurgio Baltrušaičio gatvė Jurgio Baltrušaičio g.
Pašilaičių gatvė Pašilaičių g.
Zalcburgo alėja Zalcburgo al.
Čikagos alėja Čikagos al.

Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai