Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Mileišiškių gatvė Vilniuje

Mileišiškių gatvė


Vieta: Antakalnio seniūnija
Gatvės kategorija: atskiros gatvės atkarpos priskiriamos C2, D1 ir D2 kategorijoms (C = aptarnaujanti gatvė, D = pagalbinė gatvė)
Pašto kodas: 10229
Pašto skyrius: Vilniaus 40-asis paštas (adresas: Antakalnio g. 75)
Gatvės ilgis: apie 1,8 km
Namų (adresų) skaičius: 61
Koordinatės: 54.7120188, 25.3436688




Padidinti žemėlapį

Viešojo transporto (autobusų ir troleibusų) stotelės Mileišiškių gatvėje


Mileišiškės
Mileišiškės

Mileišiškių sodai
Mileišiškių sodai


Įmonės, parduotuvės, adresai šioje gatvėje



Mileišiškių gatvės vaizdas iš aukštai


Mileišiškių g. arba apylinkių nuotrauka:

Mileišiškių gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Atstumai nuo Mileišiškių gatvės iki įvairių Vilniaus miesto rajonų


RajonasAtstumas
Centras, Gedimino pr.7 km
Antakalnis, Antakalnio g.3 km
Šeškinė, Akropolis (Ozo g. 25)9 km
Fabijoniškės, Fabijoniškių g.11 km
Pašilaičiai, Laisvės pr. 12511 km
Senamiestis, Rotušės aikštė9 km
Naujamiestis, Švitrigailos g.9 km

Viršuliškės, Spaudos rūmai (Laisvės pr. 60)10 km
Žemieji Paneriai, Vaduvos g.15 km
Šnipiškės, Europos aikštė (Konstitucijos pr. 3)6 km
Žirmūnai, Žirmūnų g.4 km
Baltupiai, Kalvarijų g.9 km
Naujoji Vilnia, Parko g.9 km
Vilkpėdė, Gerosios Vilties g.11 km

Kita informacija


Mileišiškių gatvė yra Antakalnyje, Vilniaus miesto šiaurės rytinėje dalyje, Antakalnio seniūnijos pietvakariuose. Ribojasi su Viršupio, Žolyno, Šatrijos Raganos, Moliakalnio, Pylimėlių, Viršupio Sodų, Mileišiškių Sodų 12-ąja, Mileišiškių Sodų 6-ąja, Mileišiškių Sodų 5-ąja ir Viršupio Sodų 13-ąja gatvėmis. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 4-6 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos 3-5 km. Artimiausios kaimyninės seniūnijos yra Naujoji Vilnia (už 1,1 km ties Rokantiškių gatve) ir Žirmūnai (už 1,5 km, kitoje Neries pusėje).

Iš viso gatvėje yra 61 namas (adresas). Namų su lyginiais numeriais yra 25, nelyginiais – 36. Mažiausias namo numeris yra 3, didžiausias – 109. Adresų su raidėm yra 4 (55B, 55A, 59A, 29D). Vyrauja gyvenamosios paskirties pastatai.

Netoli gatvės yra prekybos centras IKI Plytinė (Saulėtekio al. 43). Taip pat apylinkėse yra Vilniaus apskrities sutrikusio vystymosi kūdikių namai (Žolyno g. 47), Specialusis lopšelis-darželis "Žolynėlis" (Žolyno g. 44).

Artimiausios viešojo transporto stotelės yra Mileišiškės (autobusas: 115), Viršupio sodai (Viršupio g., autobusas: 115), Mileišiškių sodai (autobusas: 115), Žolyno (Žolyno g., autobusas: 15) ir Bistryčios (Žolyno g., autobusai: 15, 115).

Apie 1,8 km ilgio gatvės atkarpos priskiriamos C2, D1 ir D2 kategorijoms. C kategorija apima aptarnaujančias gatves – miesto vidaus transporto ryšius, pagrindines keleivių viešojo susisiekimo linijas. D kategorijai priklauso pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų. Gatvės suskirstymą į kategorijas galima pamatyti šiame žemėlapyje.

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 180 m. Tai gana aukšta Vilniaus vieta, 74 % gatvių yra žemiau. Aukščių skirtumas vietovėje, įskaitant gatvės privažiavimus prie namų ir artimiausias apylinkes, sudaro apie 50 m. Žemiausia vieta yra gatvės pradžioje (ties Žolyno g.), aukščiausia – gatvės pabaigoje (ties Viršupio Sodų g.). Gatvė yra apie 70 m aukščiau už žemiausias miesto vietas (Žemuosiuose Paneriuose) ir 40 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m aukščio Laimio kalną).

Kitos gatvės Antakalnio seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai