Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Mokslininkų gatvė Vilniuje

Mokslininkų gatvė


Vieta: Verkių seniūnija
Ankstesnis pavadinimas: Mokslininkų
Gatvės kategorija: B1 ir C2 (B = pagrindinė gatvė, C = aptarnaujanti gatvė)
Pašto kodai: 08412, 08662, 12187
Pašto skyriai: Vilniaus 21-asis paštas (adresas: Jeruzalės g. 14), Vilniaus 26-asis paštas (adresas: Liudviko Zamenhofo g. 3)
Gatvės ilgis: apie 2,8 km
Namų (adresų) skaičius: 62
Pavadinimo tipas: profesijos
Koordinatės: 54.753623, 25.2582862




Padidinti žemėlapį

Viešojo transporto (autobusų ir troleibusų) stotelės Mokslininkų gatvėje


Akademijos st.
Akademijos st.

Bajorų miškas
Bajorų miškas

Chemijos institutas
Chemijos institutas

Mokslininkų st.
Mokslininkų st.

Molėtų plentas
Molėtų plentas


Įmonės, parduotuvės, adresai šioje gatvėje

Daugiau...

Mokslininkų gatvės vaizdas iš aukštai


Mokslininkų g. arba apylinkių nuotrauka:

Mokslininkų gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Atstumai nuo Mokslininkų gatvės iki įvairių Vilniaus miesto rajonų


RajonasAtstumas
Centras, Gedimino pr.9 km
Antakalnis, Antakalnio g.10 km
Šeškinė, Akropolis (Ozo g. 25)7 km
Fabijoniškės, Fabijoniškių g.5 km
Pašilaičiai, Laisvės pr. 1255 km
Senamiestis, Rotušės aikštė11 km
Naujamiestis, Švitrigailos g.12 km

Viršuliškės, Spaudos rūmai (Laisvės pr. 60)10 km
Žemieji Paneriai, Vaduvos g.15 km
Šnipiškės, Europos aikštė (Konstitucijos pr. 3)8 km
Žirmūnai, Žirmūnų g.9 km
Baltupiai, Kalvarijų g.3 km
Naujoji Vilnia, Parko g.18 km
Vilkpėdė, Gerosios Vilties g.11 km

Gatvės pasaulyje su panašiu pavadinimu

  • Ученых ул, Новосибирск г (Rusija), 630090, Новосибирская обл
  • Ученых ул, Висла п (Rusija), Ставропольский р-н, 445147, Самарская обл

Panašūs gatvių pavadinimai


Kai kurios artimiausios Vilniaus gatvės panašiais pavadinimais:

Daugiau...

Kita informacija


Mokslininkų gatvė yra Verkiuose, Vilniaus miesto šiaurinėje dalyje, Verkių seniūnijos vakaruose. Ribojasi su Geležinio Vilko g., Molėtų pl., Santariškių g., Baltupio g., Bajorų keliu, Jeruzalės g., Šaulio g., Mykolo Lietuvio g., Noragiškių g. ir Bajorų Sodų g. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 7-8 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos <1-3 km. Artimiausios kaimyninės seniūnijos yra Fabijoniškės (ribojasi gatvės pabaigoje ties Paukščių Tako gatve) ir Pašilaičiai (už 1,7 km ties Ukmergės gatve).

Iš viso gatvėje yra 62 namai (adresai). Namų su lyginiais numeriais yra 15, nelyginiais – 47. Mažiausias namo numeris yra 1, didžiausias – 61. Adresų su raidėm yra 24.

Netoli gatvės yra prekybos centras IKI Bajorų kalvos (Mokslininkų g. 9A). Taip pat apylinkėse yra Biochemijos institutas (Mokslininkų g. 12), Visorių informacinių technologijų parkas (Mokslininkų g. 2A), VU Matematikos ir informatikos institutas (Akademijos g. 4), Chemijos instituto eksperimentinė bazė (Akademijos g. 7), Elonika (Akademijos g. 7), Lindab (Mokslininkų g. 20), Optolita (Mokslininkų g. 11), Neste (degalinė, Molėtų pl. 8), TAKURAS (degalinė, Geležinio Vilko g. 24).

Artimiausios viešojo transporto stotelės yra Chemijos institutas (autobusai: 26, 50, 57), Mokslininkų (autobusas: 57), Bajorų miškas (autobusas: 57), Molėtų plentas (Molėtų pl., autobusai: 34, 48, 50, 57, 87), Žaliųjų Ežerų (Jeruzalės g., autobusai: 34, 35, 36, 50, 55, 57, 66, 75, 76, 87), Žaliujų Ežerų (Santariškių g., autobusai: 48, 55, 75), Bajorai (Vandenio g., autobusas: 57) ir Akademijos (Baltupio g., autobusai: 26, 48).

Apie 2,8 km ilgio gatvė priskiriama B1 ir C2 kategorijoms. B kategorijai priklauso pagrindinės gatvės, kuriomis vyksta susisiekimas tarp miesto funkcinių zonų, rajonų, centrų, didžiųjų transporto mazgų, ryšiai su užmiesčio keliais. C kategorija apima aptarnaujančias gatves – miesto vidaus transporto ryšius, pagrindines keleivių viešojo susisiekimo linijas. Gatvės suskirstymą į kategorijas galima pamatyti šiame žemėlapyje.

Yra bent vienas nemokamo bevielio interneto (Wifi) viešos prieigos taškas – prie Santariškių g. 2 („Lietuvos spaudos“ kioskas).

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 168 m. Aukščių skirtumas vietovėje, įskaitant gatvės privažiavimus prie namų ir artimiausias apylinkes, sudaro apie 47 m. Žemiausia vieta yra gatvės pradžioje (ties Jeruzalės g.), aukščiausia – gatvės pabaigoje (ties Bajorų Sodų 23-iąja g.). Gatvė yra apie 60 m aukščiau už žemiausias miesto vietas (Žemuosiuose Paneriuose) ir 40 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m, Liepkalnyje).

Kitos gatvės Verkių seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai