Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Naujoji Riovonių gatvė Vilniuje

Naujoji Riovonių gatvė


Vieta: Vilkpėdės seniūnija
Gatvės kategorija: D1 ir D2 (D = pagalbinė gatvė)
Gatvės ilgis: apie 430 metrų
Namų (adresų) skaičius: 21
Koordinatės: 54.6563171, 25.233409




Padidinti žemėlapį

Įmonės, parduotuvės, adresai šioje gatvėje



Naujoji Riovonių gatvės vaizdas iš aukštai


Naujoji Riovonių g. arba apylinkių nuotrauka:

Naujoji Riovonių gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Kita informacija


Naujoji Riovonių gatvė yra Vilkpėdėje, Vilniaus miesto pietvakarinėje dalyje, Neries kairiajame krante. Ribojasi su Savanorių pr. ir Skaistvario g. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 4-5 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos 4 km (Lazdynuose, A. Staškevičiūtės g.). Artimiausios kaimyninės seniūnijos yra Naujininkai (už 400 m ties Riovonių gatve) ir Lazdynai (už 500 m, kitoje Neries pusėje).

Iš viso gatvėje yra 21 namas (adresas). Namų su lyginiais numeriais yra 3, nelyginiais – 18. Mažiausias namo numeris yra 3, didžiausias – 31. Adresų su raidėm yra 4 (25A, 25B, 25C, 11A).

Netoli gatvės yra Vilniaus teritorinė muitinė (Naujoji Riovonių g. 3), Paroc (Savanorių pr. 124), Žiemgalos automobiliai MAZ (Savanorių pr. 129), Autojuta Seat (Savanorių pr. 129), Užeiga „Gaisrininko sapnas“ (kavinė), Varžtų pasaulis (Savanorių pr. 174R), Kavinė, UAB Elmoris (Naujoji Riovonių g. 25A).

Artimiausia viešojo transporto stotelė – Riovonys (Savanorių pr., troleibusai: 4, 6, 12, 13, 15, 18; autobusas: 24).

Apie 430 metrų ilgio gatvė priskiriama D1 ir D2 kategorijoms. D kategorijai priklauso pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų. Gatvės suskirstymą į kategorijas galima pamatyti šiame žemėlapyje.

Yra bent vienas nemokamo bevielio interneto (Wifi) viešos prieigos taškas – Savanorių pr. 119 (Statoil Vilkpėdė, degalinė).

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 105 m. Tai žema Vilniaus vieta, net 92 % gatvių yra aukščiau. Žemiausia vieta yra gatvės pradžioje, aukščiausia – netoli namo Naujoji Riovonių g. 12. Gatvė yra apie 20 m aukščiau už žemiausias miesto vietas (Žemuosiuose Paneriuose) ir 120 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m aukščio Laimio kalną).

Artimiausios kitos gatvės


Gretimos gatvės netoli Naujoji Riovonių g. Paspaudę paveiksliuką kairėje, pamatysite vietą žemėlapyje.

Skaistvario gatvė Skaistvario g.
Riovonių gatvė Riovonių g.
Savanorių prospektas Savanorių pr.
Pakalniškių gatvė Pakalniškių g.
Račių gatvė Račių g.

Vilkpėdės gatvė Vilkpėdės g.
Kuršių gatvė Kuršių g.
Eigulių gatvė Eigulių g.
Levandų gatvė Levandų g.
Geležinio Vilko gatvė Geležinio Vilko g.
Elektrinės gatvė Elektrinės g.
Upelio gatvė Upelio g.

Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai