Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Paneriškių gatvė Vilniuje

Paneriškių gatvė


Vieta: Panerių seniūnija
Gatvės kategorija: D (pagalbinė gatvė)
Pašto kodas: 02300
Pašto skyrius: Vilniaus 53-iasis paštas (adresas: Vaduvos g. 5)
Gatvės ilgis: apie 1,5 km
Namų (adresų) skaičius: 20
Koordinatės: 54.66959, 25.163743




Padidinti žemėlapį

Įmonės, parduotuvės, adresai šioje gatvėje



Paneriškių gatvės vaizdas iš aukštai


Paneriškių g. arba apylinkių nuotrauka:

Paneriškių gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Kita informacija


Paneriškių gatvė yra Paneriuose, Vilniaus miesto pietvakarinėje dalyje, Neries kairiajame krante, Panerių seniūnijos šiaurėje. Ribojasi su Gariūnų, Kuro, Dubliškių ir Jočionių gatvėmis. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 7-8 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos <1-2 km. Artimiausios kaimyninės seniūnijos yra Lazdynai (už 800 m, kitame Neries krante) ir Vilkpėdė (už 1,2 km ties Titnago gatve).

Iš viso gatvėje yra 20 namų (adresų). Namų su lyginiais numeriais yra 0, nelyginiais – 20. Mažiausias namo numeris yra 5, didžiausias – 17. Adresų su raidėm yra 17.

Netoli gatvės yra Neris, KG Knutsson (Jočionių g. 14), UAB Pontem (kavinė, Jočionių g. 15), Gariūnų turgus, ARX - Škoda (Dubliškių g. 7), Statoil Gariūnai (degalinė), Bistro (užkandinė), Rotada (degalinė), Gariūnų motelis (Gariūnų g. 49).

Artimiausios viešojo transporto stotelės yra Elektrinės (Jočionių g., autobusas: 20), Jočionys (Jočionių g., autobusas: 20) ir Gariūnai (Gariūnų g., autobusai: 20, 29, 59, 68).

Tai yra apie 1,5 km ilgio D kategorijos gatvė. Šiai kategorijai priskiriamos pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų.

Yra bent vienas nemokamo bevielio interneto (Wifi) viešos prieigos taškas – Gariūnų g. 45 (Statoil Gariūnai, degalinė).

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 126 m. Tai gana žema Vilniaus vieta, 79 % gatvių yra aukščiau. Aukščių skirtumas vietovėje, įskaitant gatvės privažiavimus prie namų ir artimiausias apylinkes, sudaro apie 43 m. Žemiausia vieta yra gatvės pradžioje (ties Dubliškių g.), aukščiausia – gatvės pabaigoje (ties Kuro g.). Gatvė yra apie 100 m žemiau už aukščiausią Vilniaus kalvą (235 m, Liepkalnyje).

Gatvės pavadinimo suteikimo data: 2008-11-12 (Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimas Nr. 1-656)

Kitos gatvės Panerių seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai