Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Taurupės gatvė Vilniuje

Taurupės gatvė


Vieta: Pilaitės seniūnija
Gatvės kategorija: B2 (pagrindinė gatvė)
Pašto kodas: 14168
Pašto skyrius: Buivydiškių paštas (adresas: Parko g. 7, Buivydiškės)
Gatvės ilgis: apie 2,4 km
Namų (adresų) skaičius: 2
Koordinatės: 54.6916745, 25.1865629




Padidinti žemėlapį


Taurupės gatvės vaizdas iš aukštai


Taurupės g. arba apylinkių nuotrauka:

Taurupės gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Kita informacija


Taurupės gatvė yra Pilaitėje, Vilniaus miesto vakarinėje dalyje. Ribojasi su Loretos Asanavičiūtės, Sietyno, Gilužio, Smalinės, Argos, Rojaus ir Auros gatvėmis. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 5-6 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos <1 km. Artimiausia kaimyninė seniūnija yra Karoliniškės (ribojasi ties Sietyno gatve).

Iš viso gatvėje yra 2 namai (adresai). Namų su lyginiais numeriais yra 2, nelyginiais – 0. Mažiausias namo numeris yra 12, didžiausias – 14. Adresų su raidėm yra 1 (12A).

Netoli gatvės yra prekybos centrai Rimi (Loretos Asanavičiūtės g. 20), IKI Papartis (Architektų g. 43/31), Maxima X (Architektų g. 152), IKI Karoliniškės (Loretos Asanavičiūtės g. 17), Aibė (Erfurto g. 1). Taip pat apylinkėse yra Karoliniškių muzikos mokykla (L. Asanavičiūtės g. 2), Lopšelis - darželis "Prie pasakų parko" (L. Asanavičiūtės g. 7), Vilniaus lopšelis-darželis "Šilelis" (Sietyno g. 5), Sudervė (upė), Vilniaus vaikų lopšelis-darželis „Pilaitukas“ (I. Kanto al. 7A), Gudelių piliakalnis, Akmenys.

Artimiausia viešojo transporto stotelė – Loretos Asanavičiūtės (Loretos Asanavičiūtės g., autobusas: 116).

Tai yra apie 2,4 km ilgio B2 kategorijos gatvė. Šiai kategorijai priskiriamos pagrindinės gatvės, kuriomis vyksta susisiekimas tarp miesto funkcinių zonų, rajonų, centrų, didžiųjų transporto mazgų, ryšiai su užmiesčio keliais.

Gatvės pavadinimo suteikimo data: 2004-12-15 (Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimas Nr. 1-610)

Kitos gatvės Pilaitės seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai