Gatvių paieška

Pvz. Savanorių
Seniūnijos
Vikingų gatvė Vilniuje

Vikingų gatvė


Vieta: Naujininkų seniūnija
Gatvės kategorija: C2 ir D2 (C = aptarnaujanti gatvė, D = pagalbinė gatvė)
Gatvės ilgis: apie 2 km
Namų (adresų) skaičius: 3
Yra dviračių takas
Koordinatės: 54.653937, 25.282934




Padidinti žemėlapį

Viešojo transporto (autobusų ir troleibusų) stotelės Vikingų gatvėje


Vikingų st.


Įmonės, parduotuvės, adresai šioje gatvėje



Vikingų gatvės vaizdas iš aukštai


Vikingų g. arba apylinkių nuotrauka:

Vikingų gatvė vaizdas iš aukštai

Nuotraukos valdymas:
+/- : arčiau/toliau; pasukimo rodyklės: vaizdo kampo pakeitimas; rodoma vieta keičiama rodyklėmis viršutiniame kairiame kampe arba tempiant pele.
Vaizdo vieta parinkta pagal šios gatvės atsitiktinio adreso geografines koordinates. Žemėlapio ir nuotraukų šaltiniai: Google / Bing Maps.





Vikingų gatvė taip pat yra


  • Klaipėda

Kita informacija


Vikingų gatvė yra Naujininkuose, Vilniaus miesto pietinėje dalyje, Naujininkų seniūnijos šiaurės rytuose. Ribojasi su Rodūnios keliu, Žirnių g., A. Gustaičio g., Oreivių g. ir Felikso Vaitkaus g. Nuo miesto centro gatvė nutolusi apie 4-5 km, atstumas iki artimiausios miesto ribos 2-3 km (Rasose, netoli Ušos g.). Artimiausios kaimyninės seniūnijos yra Rasos (už 1,2 km ties Naujininkų ir Dzūkų gatvių sankryža) ir Naujamiestis (už 1,3 km ties Pelesos gatve).

Iš viso gatvėje yra 3 namai (adresai). Namų su lyginiais numeriais yra 0, nelyginiais – 3. Mažiausias namo numeris yra 1, didžiausias – 21.

Netoli gatvės yra prekybos centras Norfa XL (Dariaus ir Girėno g. 81). Taip pat apylinkėse yra Air Inn Vilnius (viešbutis, Rodūnios kel. 8), Rentalcars, Air Inn Vilnius restoranas, Hertz (Rodūnios kel. 2), AVIS (Rodūnios kel. 2), Vilniaus oro uosto klientų aptarnavimo poskyris (bankas), Vilniaus turizmo informacijos centras (Rodūnios kel. 2), Civilinės aviacijos administracija (Rodūnios kel. 2), Nordika (Vikingų g. 3), IKEA (baldų parduotuvė, Vikingų g. 1), Felit (kavinė), Senukai, TNT, Blankų leidykla, N vaistinė (Dariaus ir Girėno g. 81).

Artimiausios viešojo transporto stotelės yra Oro uostas (Rodūnios kelias, autobusai: 1, 2, 3G, 88), Rodūnios kelias (Rodūnios kelias, autobusas: 4), Felikso Vaitkaus (Dariaus ir Girėno g., autobusai: 1, 4, 88), Vikingų (autobusas: 2) ir Dariaus ir Girėno (Dariaus ir Girėno g., autobusai: 1, 3G, 4, 88).

Apie 2 km ilgio iš šiaurės į pietus vedanti gatvė priskiriama C2 ir D2 kategorijoms. C kategorija apima aptarnaujančias gatves – miesto vidaus transporto ryšius, pagrindines keleivių viešojo susisiekimo linijas. D kategorijai priklauso pagalbinės gatvės, skirtos paskirstyti eismo srautus į nedideles teritorijas, privažiuoti prie atskirų pastatų ir kitų objektų. Gatvės suskirstymą į kategorijas galima pamatyti šiame žemėlapyje.

Yra bent du nemokamo bevielio interneto (Wifi) viešos prieigos taškai, pvz., prie Rodūnios kelias 2 (Oro uostas, Narvesen) ir Vikingų g. 1 (IKEA, prekybos centras).

Vietovės, kurioje yra ši gatvė, vidutinė altitudė siekia 183 m. Tai gana aukšta Vilniaus vieta, 78 % gatvių yra žemiau.

Gatvės pavadinimo suteikimo data: 2013-02-15 (Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimas Nr. 1-1075)

Gatvė nutiesta 2013 m.

Kitos gatvės Naujininkų seniūnijoje


Daugiau...



Vilniaus katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai